Op zaterdag 12 en zondag 13 februari had ik mijn start van het indoor seizoen. Nou, seizoen. Zeg maar ongeveer 2 weken. Het NK gevolgd door het EK met 1 weekje rust tussendoor. Maar de start was wel goed (ook letterlijk) met 2 titels en een 3de plaats.

Read more: De start zit goed

Category: Weblog

Mijn column op de website van het NK Masters zat er niet ver naast. De voortekenen waren goed, zoals je verder kunt lezen, maar de belastbaarheid een stuk minder. De podiumplaatsen waren goed maar ik had natuurlijk wat betere prestaties verwacht. Een positief resultaat: na intapen van de achilles kan ik dus toch een 100 meter horden finale lopen. Maar je mist natuurlijk wel een hoop kracht en explosiviteit.

Read more: NK Masters 2021

Category: Weblog

COVID-19 heeft natuurlijk een enorme invloed gehad op de wereld in het algemen en mijn atletiek in het bijzonder. NKs, EKs, WKs wat ging er allemaal niet door in 2020 en gaat er allemaal niet door in 2021. Eigenlijk denk ik dat de internationale master atletiek een zeer zware tijd tegemoet gaat. Daarover later meer, eerst een korte terugblik op wat er dan wel gebeurde.

Read more: Een reflectie op 2020

Category: Weblog

You are here

Back to Top